ALL EVENTS ARE IN DUTCH
Awareness Expansion Event

Duik in meer van jou. Niet omdat het moet, maar omdat jij het wilt. Je voelt dat het tijd is voor de volgende stap. Een stap die jou brengt naar een leven dat nóg meer gaat over levensgeluk als jouw natuurlijke staat van zijn en scheppen als jouw natuurlijke staat van doen. 

 

In de Awareness Expansion Events gaan we hier samen mee aan de slag. Want wij begrijpen dat de Nieuwe Aarde precies dáár over gaat. Over creëren en over het ervaren van steeds diepere vormen van levensgeluk. 
 

'Meesterschap in Manifestatiekracht'


De Nieuwe Aarde gaat ook over een multidimensionale samenleving. Waarin we met andere dimensies en wezens samenwerken op een open en zichtbare manier.

En hierin komt alles samen. Want juist in die multidimensionale samenwerking gaan we ons  nóg meer herinneren over de ware pracht en kracht van onszelf en het leven. En durven we nog meer te gaan staan voor een leven dat gaat over liefde en geluk.

 

In dit evenement werk ik samen met Lamané, een gids en bewoonster van een toekomstige versie van planeet Aarde.

 

Lamané en ik zullen je verwarmen met een fijn samenspel. Ik zal Lamané channelen, er zullen sessies zijn waarin een aantal deelnemers met Lamané en/of mij de diepte in kunnen en er is ruimte voor het stellen van vragen. Ik zal eigen poëzie voordragen met als thema 'de Nieuwe Aarde'. En er zal veel gelachen worden. 

Het veld dat we samen neerzetten in deze Events is krachtig. We hebben al diverse berichten ontvangen van mensen die na het bezoeken van een event van hun fysieke klachten af waren. Of mensen die opeens weer lekker in stroming zijn, na een langere tijd niet lekker in hun vel te hebben gezeten. De potentie is groot, en het is aan jou hoeveel je daarvan kunt ontvangen. 

 

Ieder Awareness Expansion Event heeft een thema. Het thema voor het eerstvolgende event is 'Meesterschap in Manifestatiekracht' (dit is hetzelfde thema als het laatste event, maar dit was zo'n enorm succes dat we het herhalen). 

 

Je krijgt tijdens dit event drie krachtige sleutels aangereikt die jou enorm gaan helpen in het realiseren van je dromen. (Je kunt HIER​ naar twee channelings luisteren die je helpen in het manifesteren van jouw droom.)

En ik deel drie magische manifestatie verhalen met je. Hoe heb ik mijn droomrelatie, droombaan en droomhuis gemanifesteerd? En wat kun jij daar uithalen voor jouw leven? 


Je mag verwachten dat je veel inspiratie en positieve energie op gaat doen. Samen dragen wij de fundering voor de Nieuwe Aarde. Doe je mee?

Hartegroet,
Lamané en Pim.


 

Wanneer:     Zondag 13 september 

Hoe laat:      10:00  -  13:00 

Waar:            Langenboom

Bijdrage:       66 euro 

Het Awareness Expansion Event is:

  • groeien in meer van jouw ware zelf door bezig te gaan met De Nieuwe Aarde en multidimensionaliteit

  • het ontvangen van channelings van Lamané

  • sessies met Pim en/of Lamané 

  • luisteren naar prachtige Nieuwe Aarde poëzie

  • veel lachen samen

  • een ochtendje voor jezelf in een prachtige locatie in de natuur, met fijne mensen die zich ook aangetrokken voelen tot dit soort onderwerpen

  • koffie / thee met iets lekkers (vegan, zelfgemaakt)

  • hulp vragen aan een van de helpers (andere gidsen) die Lamané meeneemt uit haar wereld. Je kunt (als je wilt in stilte) hen vragen om inzichten, of bijvoorbeeld een healing

  • gebruik maken van het energetisch labyrint en van de steencirkel. Kijk voor meer info hierover op de website van De Schaapshoeve. 

  • het ontvangen van inspiratie en energie om jouw levensgeluk nog meer te laten stromen en jouw dromen nog vloeiender te realiseren! 


 

IN VERBAND MET CORONA IS ER BEPERKT PLAATS

 

Tickets voor dit event vind je hier:
 

Contact us 

© 2020 Pim Smit HeartSpace Projects

KvK: 54659302