• YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Pim Smit HeartSpace Projects

KvK: 54659302

SESSIONS ARE IN DUTCH 

Jij bent... Een lichtwerker of een lichtwerker in wording. Je hebt al prachtige stappen gezet in het neerzetten van jouw meesterwerk; een leven creëren waarin je anderen mag inspireren om de weg van het Licht te bewandelen. Je voelt hoeveel kracht er in je zit, maar je voelt ook dat er nóg meer potentie aanwezig is. 

En je hebt behoefte aan een boost. Een krachtige impuls die jou verder helpt op je pad. Je wilt de onuitputtelijke bron van Liefde die in jou aanwezig is nog vloeiender en krachtiger kunnen aanboren.

Wij zijn er voor je. Om samen te kijken naar jouw verlangens en naar de (onbewuste) blokkades die er mogelijk nog zijn. Wij helpen je door je een liefdevolle maar zeer krachtige prikkel te geven. Een herinnering aan nog meer van jouw ware zelf en kracht, zodat je verder kunt met jouw taak. Jouw Lichtwerker zijn. 

Zo zien de Lichtwerker Boost Sessies er uit. We gaan samen de diepte in. Op een zo speels mogelijke manier, omdat we begrijpen dat daar het grootste rendement in zit. Jij vertelt wat je verlangen is of waar je tegenaan loopt. Ik geef je een reading en stem me af op je verlangen en de eventuele blokkades. En gids Lamané kijkt en voelt op haar manier en deelt haar bevindingen via mij aan jou.

 

Als aanvulling of bekrachtiging kan er een healing sessie plaatsvinden op de behandeltafel. Er wordt in principe geen vervolgafspraak gemaakt. Mocht je later behoefte voelen aan een tweede Boost dan kan dat natuurlijk. 

Lichtwerker Boost Sessie

 

Duur:                      45 minuten

Locatie:                  De Schaapshoeve, Langenboom

Bijdrage:                111 euro

 

Wil je een afspraak maken voor een Lichtwerker Boost sessie? Neem dan CONTACT met ons op. 
 

Wil je kennismaken met de energie van Lamané? Op de COMMUNITY pagina kun je een channeling beluisteren en een video bekijken over de versie van de Aarde waar Lamané woont. 

Het maakt niet uit waar je staat in jouw Lichtwerker zijn. Of je nu al een netwerk van honderden of zelfs duizenden mensen hebt opgebouwd, of dat je net beseft dat je Lichtwerker aan het worden bent. Jouw 'ja' is welkom bij ons. 

En hoe je jouw Lichtwerk de wereld in zet is ook niet relevant. Of je dat doet door het schrijven van boeken, het publiceren van channelings op je website of via kunst of muziek. Ieder uniek talent mag groeien in grootsheid.